Harry’s focus op Israel 689

Israel, 24 januari 2019

Geachte lezers,

De situatie in Syrië houdt de gemoederen in binnen- en buitenland bezig. Benjamin Netanyahu, onze premier, laat zich door niemand gek maken en houdt een strakke koers. Samen met de legerleider doet hij ook al het mogelijke om terreur te voorkomen.

Vanwege mijn drukke werkzaamheden heb ik me voorgenomen u regelmatig kortere mails te sturen en u op de hoogte te houden.
Daarom roep ik vandaag u allen op het werk van onze stichting Lechaim te steunen. Het is hard nodig.

In het bijzonder langs de Gazastrook is het onrustig en het aantal slachtoffers van terreur is groot. Onze stichting Lechaim doet wat mogelijk is om de slachtoffers van terreur financieel te begeleiden. Mijn verzoek: Help ons helpen. Op dit moment in het bijzonder in Sderot en omgeving.

Het is de moeite waard te vermelden dat Israel dit jaar een onvoorstelbaar groot aantal toeristen mocht ontvangen.
Op 21/1 was het bomen-nieuwjaar. In het hele land werd door jong en oud nieuwe boompjes geplant.

Ik wens u allen een aangenaam weekend toe en bij voorbaat dank voor uw financiële steun.

Mocht u bestuurlijk wat willen doen, dan hoor ik dat graag van u.
Ook als u een spreekbeurt wilt organiseren, neem dan contact met mij op.
Groet en shalom
Harry


Stichting LeChaim
IBANNUMMER: NL87RABO0117723800
(Rabobank Voorne-Putten Rozenburg)
of doneer via Paypal op www.stichtinglechaim.nl/donatie
* Stichting Lechaim heeft de ANBI status.

Website: www.stichtinglechaim.nl | Facebook: www.facebook.com/slechaim | Flyer