Harry’s focus op Israel 646

Israel, 15 juni 2017

Beste lezer,

Zoals in ons laatste mailtje doorgegeven, hebt u de afgelopen 2 weken geen overzichten van mij ontvangen. Ik ben 5 dagen in Nederland geweest, die voor een deel verstoord werden door een blaasontsteking. Ik mocht wel een aantal ontmoetingen hebben met nieuwe werkers voor onze stichting.

Duidelijk is echter dat de concurrentie groot is en dat we behalve ons dagelijks werk, iets toevoegen moeten waardoor wij in staat zijn de slachtoffers van terreur in Israel meer steun te geven.
Als ik in Nederland op de tv acties zie voor kinderen in oorlogsgebieden, dan word ik jaloers.

Odelia uit Sderot stuurde me gewoontegetrouw weer een bericht dat het op korte termijn vakantie is en dus voor de slachtoffertjes een speciaal kamp. Dus enkele weken geen spanning, geen angst, maar op beschermde manier van de vakantie genieten.
Ben ik onbeleefd of brutaal als ik u allen vriendelijk verzoek om voor de ontvangst van de Focus
maandelijks 10,- euro te vragen? Mocht u dat 2-maandelijks doen, dan blijf ik u net zo dankbaar.

Als ook mijn rugontsteking is verdwenen, dan ben ik tussen 4 en 14 september in Nederland om spreekbeurten te houden. Het was ook tijdens mijn bezoek meer dan duidelijk dat, algemeen gesproken, men amper op de hoogte is van de situatie in het Midden-Oosten. Als men zou weten wat Israel doet op technisch gebied, watervoorziening, beveiliging, dan was het antisemitisme beduidend minder dan vandaag. Tijdens mijn spreekbeurten – zie www.stichtinglechaim.nl – besteed ik daar enige tijd aan.
Volgende week ontvangt u weer een uitvoerig algemeen en politiek overzicht.

Vandaag hartelijke groeten en een gezegend weekend.
Shalom
Harry N.


Stichting LeChaim
IBANNUMMER: NL87RABO0117723800
(Rabobank Voorne-Putten Rozenburg)
of doneer via Paypal op www.stichtinglechaim.nl/donatie
* Stichting Lechaim heeft de ANBI status.

Wekelijks ontvangt u gratis de Focus met nieuws uit Israel, en soms vragen wij u om het werk onder slachtoffers van terreur te steunen. U kunt ons regelmatig steunen door zelf een periodieke overboeking in te stellen in uw Internetbankieren. U kunt dan zelf de termijn en het bedrag instellen en veranderen wanneer u dat wilt.

Website: www.stichtinglechaim.nl | Facebook: www.facebook.com/slechaim | Flyer